marți, 22 ianuarie 2013

Rehau - Unul din cei mai mari producatori din lume

Producatorul Rehau si-a dezvoltat sistemele sale in decursul multor ani si a oferit intotdeauna produse cu performante neegalate. Termopanele Rehau au incalzit si au facut viata mai confortabila clientilor sai in ultimii 40 de ani. Azi Rehau este unul dintre cei mai mari producatori de ferestre, usi si sisteme conservatoare care produc nici mai mult nici mai putin de 20 de sisteme diferite in toata lumea. Indiferent de stilul dumneavoastra profilele termopane Rehau ofera cea mai buna alegere persoanelor interesate de calitate.

Cititi mai multe despre termopanele Rehau pe siteul magazin-termopane.ro.

Design şi calitate

Datorită experienţei în domeniul designului şi dezvoltării de decoruri cât şi în cel al înnobilării suprafeţelor, REHAU oferă canturi care se potrivesc perfect atât din punct de vedere al decorului şi culorii cât şi sub aspectul potrivirii 100% a gradului de luciu şi al structurii. Prin intermediul tehnologiei de imprimare cu 5 şi respectiv 6 culori, REHAU dezvoltă decoruri convingătoare şi reuşeşte să realizeze inclusiv cele mai dificile decoruri de blaturi într-o optică lipsită de cusur.

Polimer pur – Canturi laser în colecţia REHAU EXPRESS COLLECTION

Toate canturile din programul de stoc sunt livrabile şi în varianta laser pentru a putea fi prelucrate cu această tehnologie inovativă.

Afla pret termopane Rehau!

0748366224

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu